ΣΥΡΙΖΑ: Αν πάτε σε εκλογές θα μετατραπούν σε διπλό δημοψήφισμα!


Συνέχεια στο σενάριο περί πιθανής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έδωσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Αν γίνει κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει τις εκλογές σε διπλό δημοψήφισμα και κατά της Χρυσής Αυγής και κατά του Μνημονίου», είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και του μνημονίου τις εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α. Θα τις μετατρέψει σε σκαλοπάτι για νέες εκλογές και νέα κοινοβουλευτική δημοκρατία. Οι κάλπες είναι πάντα το αδιέξοδο και πρέπει να δείξει ο λαός ότι είναι εναντίον του ναζισμού και η μεγάλη του πλειοψηφία εναντίον του μνημονίου και των φιλελεύθερων πολιτικών».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και την ανακοίνωση των εφέδρων:
 
«Τέτοιες ανακοινώσεις χρίζουν ιατρικής και ψυχιατρικής έρευνας και όχι αντιμετώπιση με πολιτικές ή δικαστικές συσκέψεις», είπε.
 
Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε επίσης και στο σενάριο, να χρησιμοποιηθεί το σύνθημα Σαμαράς ή τάνκς, στο πρότυπο του "Καραμανλής ή τανκς":
 
«Μην τολμήσουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να αρθρώσουν το σύνθημα Σαμαράς ή τάνκς γιατί θα είναι απλά φαιδροί», είπε συγκεκριμένα.

Για το ίδιο θέμα αναφέρθηκε και μέσω Twitter:

«Όσοι νομίζουν ότι αξιοποιώντας κάποιους θερμοκέφαλους, μπορούν να ξαναζεστάνουν διλήμματα του τύπου “Σαμαράς ή Τανκς”, είναι απλά γελοίοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου